Draadrek CORNER mét en zonder wand

Een degelijk roestvrij, in een hoek gezet draadrek, plaatsbaar tegen muren en andere wanden. Wilt u de beplanting vrij van de muur houden dan kunnen wij dit draadrek ook leveren met een houten of metalen achterwand.

Klimplanten stijlvol tegen de muur

Klim en leiplanten zijn geschikt om langs deze draadzuil omhoog te leiden. Met planten van 175 tot 200 cm lengte wordt al gelijk een opvallend groenbeeld gecreëerd. De beplanting wordt strak langs de verticale rasterdraden omhoog gewonden. Het uiteindelijke groenbeeld kan heel divers zijn, afhankelijk van de keuze van beplanting, de wijze van winden en de toegepaste snoeiwijze. Het raster is een uitstekende snoeimaat voor een strakke snoeivorm. De beplanting kan heel gemakkelijk een breedte aannemen van meer dan 150 cm, maar kan ook heel compact gehouden worden. Omdat de planten beperkt worden in hun klimmogelijkheden zal de beplanting zich hangend naar voren en zijdelinks verder ontwikkelen.
 
Gevels in winkelstraten en woonwijken

Draadrek CORNER kan worden uitgevoerd in diverse afmetingen, geheel naar wens van de klant. De basisuitvoering heeft een hoek van 300 x 300 mm en een lengte van 2100 mm, verlengen kan met meerdere draadrekken van steeds 2100 mm, ook jaren later nog. Het raster is uitgevoerd in 6 mm roestvrij Capral draad en wordt geleverd met bevestigingssteunen. Plaatsing kan tegen de gevel, maar desgewenst ook om een regenpijp of tegen pilaren en andere muurkolommen. Draadrek CORNER is uitermate geschikt voor het plaatsen van verticale groene elementen tegen gevels in winkelstraten, woonwijken, toepassingen in tuinen, op terrassen en tegen schuttingen
 
Draadrek CORNER met achterwand
 
In overleg met de klant kunnen wij draadrek CORNER ook leveren met een achterwand in cortenstaal, rvs, in kleur gecoat staal, of van hardhout. Hiermee houd men de beplanting vrij van de muur en krijgt het geheel een luxe uitstraling.

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.