HET KAN GEWOON ANDERS "DARE TO THINK DIFFERENT"

Nieuwe generaties, veranderend klimaat, nieuwe onderzoeken en inzichten dwingen ons om onze visie steeds te vernieuwen. Dit betekent dat wij als producent ook voortdurend met andere ogen naar producten moeten kijken. Tevens is er zichtbaar meer belangstelling voor gemaks en kant-en-klaar producten. Een groeiende groep consumenten heeft nauwelijks de tijd en kennis in huis om zelf aan de slag te gaan. Het is dan ook voorstelbaar dat zij kiezen voor gemaksproducten, want dat levert tijdwinst, minder zorgen en dus uiteindelijk veel meer genieten op.  Innovatieve en functionele producten voor klimplanten

Wonen in de binnenstad is gezonder en stukken aantrekkelijker wanneer de leefomgeving volop is voorzien van levend groen. Er wordt best wel vaak traditioneel gekeken naar de groenmogelijkheden voor beplanting, met vernieuwende groenoplossingen willen wij een bijdrage leveren aan een meer leefbare groene woonomgeving voor mens en dier.

Een groenere leefomgeving met prachtige klimplanten

Wij gaan er vanuit dat het anders kan en soms wel anders moet. Klimplanten zijn boeiende plantensoorten die hoofdzakelijk in afscheidingen en tegen pergola's worden geplaatst, je ziet ze steeds minder tegen huizen en gevels. HPG heeft zich tot doel gesteld andere, vernieuwende plaatsingsmogelijken voor deze plantensoorten onder de aandacht te brengen. Wij willen iedereen laten weten dat er andere innovatieve en onderscheidende mogelijkheden zijn om klimplanten toe te passen.
 
Klimplantzuilen en Klimplantplantmasten in steden en tuinen

 

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.