Plantzuil FREE, klimplanten stijlvol en vrijstaand

Vrijstaande plantzuilen beplant met klimplanten geven de tuin, het terras, de entree, of inrit een verzorgde en stijlvolle groenaankleding, beheersbaar en onderhoudsvriendelijk met een verrassende groei en bloei. Plantzuil FREE heeft ook prachtige toepassingen voor publieke openbare ruimtes.

Plantzuil FREE (voordelen)

Vernieuwende, stijlvolle en een moderne uitstraling.
Meerdere soorten beplanting in een zuil.
Beheersbaar en onderhoudsvriendelijk.
Eenvoudig te snoeien en in vorm te houden.
Geen woekering en aangrijpen van andere objecten.
Plaatsbaar in de vaste grond of in een plantenbak.
Beplanting beschermd tegen vraat, vorst en zon.
Beplanting beschermd tegen stoten en urineren.
Uitvoeringen voor balkon, tuin en terras.
Uitvoeringen voor publieke openbare ruimten.
Mooie verrassende toepassingen met inside verlichting.
Betaalbare en kostenbesparende oplossingen.
Goed alternatief daar waar bomen niet kunnen.

Plantzuil FREE (uitvoeringen)

Wij leveren maatwerk naar wens van de klant, plantzuil FREE kunnen we leveren in douglas of hardhout, maar net zo goed in gecoat, roestvrij of cortenstaal. Op de bovenzijde van de plantzuil kan een raster of een kap worden aangesloten, waarvan uit de beplanting naar buiten wordt geleid.
De vorm van de plantzuil kan rond, vierkant of rechthoekig zijn, in iedere gewenste hoogte en breedte. 

Plantzuil FREE (beplanting)

Er kunnen meerdere plantsoorten in één plantzuil worden geplaatst, bijvoorbeeld de groenblijvende Lonicera henryi. Trachelospermum jasminoides en Clematis armandii. Met name voor klimop (Hedera hibernica) is de plantzuil FREE ideaal, woekering en aangrijping wordt voorkomen, zeer eenvoudig in vorm te snoeien, en steeds een verrassend en wisselend groei en groenbeeld. De beplanting staat met zijn wortels in de vaste grond, in de plantzuil zelf bevindt zich geen aarde, enkel de kale stam van de beplanting. 

Plantzuil FREE (stad en tuin)

Plaatsing op een tuinterras of hufterproof uitvoeringen voor op het troitor, de mogelijkheden van dit groenconcept zijn heel breed. Wij vinden wel dat alle betrokkene te vrede moeten zijn over het uiteindelijke groenresultaat, dit betekent dat zowel de condities in, als boven de grond optimaal moeten zijn voor een gezonde groei en bloei van de beplanting. Om deze redenen werken wij samen met professionele groenbedrijven, gezamenlijk met alle betrokken partijen maken we een plan van aanpak, met een resultaat waar iedereen te vrede over is. 

Plantzuil FREE als zuil plantenbak

Plantzuil FREE kan ook worden voorzien van een uitneembare plantenbak, voor meer foto's en informatie ga dan naar  ZUIL PLANTENBAK 


Plantzuil FREE ( nieuw in cortenstaal)

Nieuw in ons assortiment is de plantzuil FREE in cortenstaal, oogstrelend en in het bijzonder geschikt voor plaatsing op publieke openbare ruimten. Bekijk hiernaast de eerste foto's en voor meer informatie ga dan naar PLANTZUIL FREE CORTENSTAAL

 

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.