Plantzuil FASHION voor klimplanten 

Plantzuil FASHION combineert groen met een 'boodschap', het zuilgedeelte kan rondom worden voorzien van allerlei uitingen, welke ook weer eenvoudig kunnen worden vervangen. Deze combinatie met beplanting maakt de plantzuil FASHION bijzonder geschikt voor bedrijven en winkels, maar ook in woonwijken en tuinen kunnen deze innovatieve plantzuilen een groene 'boodschap' brengen.

Plantzuilen die aandacht trekken

Met reclames, teksten of kleurijke afbeeldingen. 
Met cartoons, graffiti of ludieke emoties.

Mooie verrassende combinaties met verlichting.
Eenvoudig te wisselen van nieuwe reclame of uitingen.
Eenvoudige plaatsing, tegel eruit en plantzuil erin.
Meerdere soorten beplanting in een zuil.
Beheersbaar en onderhoudsvriendelijk.
Eenvoudig te snoeien en in vorm te houden.
Geen woekering en aangrijpen van andere objecten.
Plaatsbaar in de vaste grond of in een plantenbak.
Beplanting beschermd tegen vraat, vorst en zon.
Beplanting beschermd tegen stoten en urineren.
Betaalbare en kostenbesparende oplossingen.
Uitvoeringen voor stad en tuin, stijlvol en hufterproof.
Goed alternatief als bomen of gevelgroen niet kunnen.

Voor winkelstraten, bedrijven en tuinen

Groene aankleding in winkelstraten of rond bedrijven is vaak minimaal aanwezig, plantzuil FASHION beplant met groenblijvende klimplanten en de zuil voorzien van uw eigen afbeelding, emotie of hartenkreet kan een bijdrage leveren aan een aangenamere en groenere omgeving. Ook in woonwijken, tuinen op het terras, bij inritten of de entree zijn er mooie en grappige creaties te bedenken, in kleur, met afbeeldingen of leuke teksten. 

Plantzuil FASHION (uitvoeringen)
 
Voor elk project leveren wij maatwerk naar wens van de klant, plantzuil FREE leveren wij in roestvrij of thermisch verzinkt staal. De plantzuil is eenvoudig en zeer stabiel te plaatsen, hij staat 40/50 cm in de grond, en heeft rondom openingen waardoor de beplanting naar buiten kan wortelen. De bestrating kan strak tegen de plantzuil worden gelegd. Op de bovenzijde van de plantzuil kan een raster of een kap worden aangesloten, waarvan uit de beplanting naar buiten wordt geleid. De vorm van de plantzuil kan rond, vierkant of rechthoekig zijn, in iedere gewenste hoogte en breedte
 
Plantzuil FASHION (beplanting)
 
Er kunnen meerdere plantsoorten in één plantzuil worden geplaatst, bijvoorbeeld de groenblijvende Lonicera henryi. Trachelospermum jasminoides en Clematis armandii. Met name voor klimop (Hedera hibernica) is de plantzuil FASHION ideaal, woekering en aangrijping wordt voorkomen, zeer eenvoudig in vorm te snoeien, en steeds een verrassend en wisselend groei en groenbeeld. De beplanting staat met zijn wortels in de vaste grond en wortelt rondom door openingen in de voet van de zuil naar buiten, in de plantzuil zelf bevindt zich geen aarde, enkel de kale stam van de beplanting. 
 

Plantzuil FASHION in steden en tuinen

Plaatsing op trottoirs, pleinen of vrijstaand voor kale gevel, de mogelijkheden van dit groenconcept zijn heel breed, uiteraard past deze plantzuil ook prima in moderne tuininrichtingen, op het terras, links en rechts van de entree, langs de inrit of in borders. Wij vinden wel dat alle betrokkene te vrede moeten zijn over het uiteindelijke groenresultaat, dit betekent dat zowel de condities in, als boven de grond optimaal moeten zijn voor een gezonde groei en bloei van de beplanting. Om deze redenen werken wij samen met professionele groenbedrijven, gezamenlijk met alle betrokken partijen maken we een plan van aanpak, met een resultaat waar iedereen te vrede en gelukkig mee is.

Plantzuil FASHION als zuilvormige plantenbak

Deze plantzuilen kunnen ook worden voorzien van een uitneembare plantenbak, voor meer foto's en informatie hierover ga dan naar zuil plantenbak

 

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.