Klimplantmasten met klimplanten in de stad

De natuur kan in de stad veel meer worden uitgebreid, groene aankleding tegen gevels van huizen en winkels, groen op het trottoir en in de straat, groen op het dak, pleinen en parkeerplaatsen en groen in voor en achtertuinen.
klimplanten in de stad

 

Wij kijken met andere ogen naar planten en de hardware daarvoor, wij gaan er van uit dat het anders kan en soms wel moet. Wij durven het aan vernieuwende producten en concepten te ontwikkelen, waar planten, mensen en dieren wel bij varen. 

 

Onderscheidende plantzuilen voor stedelijke toepassingen

Vrijstaande plantzuilen/masten: (beplanting wortelt in de vaste aarde).
Gevelgebonde plantzuilen/masten: (beplanting groeit vrij van de muur).
Torch plantzuilen: (geweldig concept, klimplanten vrij van de muur).
Hoek plantzuilen/masten: (plaatsbaar op hoeken van gebouwen).
Regenpijp plantzuilen: (plaatsbaar voor en om de regenwaterafvoer).
Gevel draadzuilen: (beplanting groeit vrij van de muur).
Klimplantmasten: (Klimplanten groeien vanuit masten naar buiten).
Zuil plantenbakken: (innovatieve zuilvormige plantenbakken).
Klimplanten in de stad

 

 

Klimplanten in de stad 'het kan anders'

Klimplanten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een gezondere leefomgeving in steden. Speciaal voor deze planten ontwikkelen wij innovatieve producten waarmee het zéér aantrekkelijk wordt deze te plaatsen op openbare ruimten. De producten onderscheiden zich door de aantrekkelijke uitvoeringsmogelijkheden, moderne uitstraling, vrijstaande of muurgebonde plaatsing, onderhoudsvriendelijkheid en een zeer opvallend, beheersbaar en afwisselend groen en groeibeeld.
klimplanten in de stad

Gevelzuilen, klimplanten groeien vrij van de muur

In veel gevallen zijn eigenaren van panden niet gecharmeerd van directe beplanting tegen de muur. Een woekerende groei, beschadiging van de wanden, en het niet meer kunnen plegen van onderhoud, zoals reinigen en schilderen wordt door de aanwezige beplanting lastig zo niet onmogelijk gemaakt. Om gevels en muren toch van groen te kunnen voorzien heeft HPG innovatieve plantzuilen ontworpen, waarmee de beplanting beheersbaar vrij van de muur groeit en de hier bovengenoemde nadelen worden voorkomen.
klimplanten in de stad

Krachten bundelen, samen werken aan een groenere stad

Wij werken nauw samen met creatieve groenbedrijven, in overleg met alle betrokken partijen willen wij een optimaal groenresultaat verwezenlijken. Een groenere stad levert tal van voordelen op, groen vangt fijnstof op, zodat er minder luchtvervuiling is en groene steden zijn koeler tijdens hete zomers. Groen is een paradijs voor vogels en insecten, mensen ervaren minder stres en zijn trotser op hun buurt als ze in een aantrekkelijke groene woonomgeving verblijven.

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.