NIEUW!!!!! Plantzuil FREE (cortenstaal)

Cortenstalen plantzuilen kunnen tegen een stootje, beplant met klimplanten zijn deze zeer geschikt om publieke openbare ruimten van een verzorgde en stijlvolle groenaankleding te voorzien, beheersbaar en onderhoudsvriendelijk met een verrassende groei en bloei. Waar bomen of beplanting tegen de gevel niet gewenst zijn kunnen deze vrijstaande plantzuilen van grote meerwaarde zijn.

In steden op trottoirs en pleinen

Vernieuwend, stijlvol en hufterproof.
Eenvoudige plaatsing, tegel eruit en plantzuil erin.
Cortenstaal is graffiti en sticker onvriendelijk.
Meerdere soorten beplanting in een zuil.
Beheersbaar en onderhoudsvriendelijk.
Eenvoudig te snoeien en in vorm te houden.
Geen woekering en aangrijpen van andere objecten.
Plaatsbaar in de vaste grond of in een plantenbak.
Beplanting beschermd tegen vraat, vorst en zon.
Beplanting beschermd tegen stoten en urineren.
Mooie verrassende toepassingen met inside verlichting.
Betaalbare en kostenbesparende oplossingen.

Plantzuil FREE (uitvoeringen)

Voor elk project leveren wij maatwerk naar wens van de klant, plantzuil FREE kunnen wij ook leveren in roestvrijstaal of staal met een kleur coating. De plantzuil is eenvoudig en zeer stabiel te plaatsen, hij staat 40/50 cm in de grond, en heeft rondom openingen waardoor de beplanting naar buiten kan wortelen. De bestrating kan strak tegen de plantzuil worden gelegd. Op de bovenzijde van de plantzuil kan een raster of een kap worden aangesloten, waarvan uit de beplanting naar buiten wordt geleid. De vorm van de plantzuil kan rond, vierkant of rechthoekig zijn, in iedere gewenste hoogte en breedte

Plantzuil FREE (beplanting)

Er kunnen meerdere plantsoorten in één plantzuil worden geplaatst, bijvoorbeeld de groenblijvende Lonicera henryi. Trachelospermum jasminoides en Clematis armandii. Met name voor klimop (Hedera hibernica) is de plantzuil FREE ideaal, woekering en aangrijping wordt voorkomen, zeer eenvoudig in vorm te snoeien, en steeds een verrassend en wisselend groei en groenbeeld. De beplanting staat met zijn wortels in de vaste grond en wortelt rondom door de openingen naar buiten, in de plantzuil zelf bevindt zich geen aarde, enkel de kale stam van de beplanting. 

Plantzuil FREE in steden en tuinen

Plaatsing op trottoirs, pleinen of vrijstaand voor kale gevel, de mogelijkheden van dit groenconcept zijn heel breed, uiteraard past deze plantzuil ook prima in moderne tuininrichtingen, op het terras, links en rechts van de entree, langs de inrit of in borders. Wij vinden wel dat alle betrokkene te vrede moeten zijn over het uiteindelijke groenresultaat, dit betekent dat zowel de condities in, als boven de grond optimaal moeten zijn voor een gezonde groei en bloei van de beplanting. Om deze redenen werken wij samen met professionele groenbedrijven, gezamenlijk met alle betrokken partijen maken we een plan van aanpak, met een resultaat waar iedereen te vrede en gelukkig mee is.

Plantzuil FREE als zuilvormige plantenbak

Deze cortenstalen plantzuil kan ook worden voorzien van een uitneembare plantenbak, voor meer foto's en informatie ga dan naar zuil plantenbak

 

Contact

Hivy Pillar Greenfashion
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek
Nederland

+31(0)618557387

Hivy Pillar Greenfashion © 2015 Alle rechten voorbehouden.